Sectorul 3 votează la alegerile Europarlamentare!

Sectorul 3 votează la alegerile Europarlamentare!

Alegerile Europarlamentare sunt un eveniment politic important, în care românii, în calitate de cetățeni ai Uniunii Europene, au ocazia să demonstreze că votul lor contează. Alianța 2020 USR PLUS propune pentru prima dată în România o listă de candidați profesioniști, cinstiți și competenți care vor reprezenta cu cinste pe fiecare dintre noi în Parlamentul European.

Este important să conștientizăm acum că oamenii pe care îi trimitem în Parlamentul European vor fi vocea României în Uniunea Europeană. Europarlamentarii Alianței 2020 USR PLUS, vor fi cei care le vor vorbi europenilor despre problemele românilor, dar care totodată vor propune soluții pentru dezvoltarea României.

Vom merge în Parlamentul European să vorbim despre România, dar și să spunem care sunt nevoile concrete ale cetățenilor din sectorul 3. Le vom spune că suntem un sector de oameni cinstiți care luptă pentru valorile europene, care luptă pentru protecția mediului implicându-se activ în acțiuni de salvare a parcurilor și spațiilor verzi din sector, care luptă pentru școli și grădinițe la standarde europene, care luptă pentru respectarea drepturilor românilor ca cetățeni europeni.

Sectorul 3 a avut în ultimul proces electoral un procent de participare la vot de 31,6%. Cred că putem să ne implicăm mai mult, cred că putem ieși la vot în număr mai mare să ne facem vocea auzită. Trebuie să conștientizăm că votul dă putere cetățeanului de a schimba modul în care se face politică în România. De aceea vă îndemn pe toți haideți la vot, haideți să arătăm că cetățenii sectorului 3 votează și se implică pentru o Românie mai bună. Speranța este încă în sufletele noastre. Iar schimbarea stă în mâinile noastre.

Hai la vot! Sectorul 3 votează la alegerile Europarlamentare din 26 mai! Unde-s doi puterea crește, motiv pentru care fiecare vot contează: al tău, al meu, al ei, al lui!

Vă aștept la vot pe 26 mai,

Text: Teodora Stoian, candidat din partea Alianței 2020 USR PLUS