Câștigăm Primăria Sector 3

Câștigăm Primăria Sector 3

Filiala USB Sector 3 a văzut lumina zilei în martie 2016. După alegerile locale, am decis, în frunte cu Nicușor Dan, să trecem la următorul nivel: partid național, care să intre în cursa pentru alegerile parlamentare. USR a fost atunci cea mai mare surpriză și dovada vie că vechea clasă politică poate fi schimbată de oameni noi cu răbdare, principii și dorința de a face din România țara pe care ne-o dorim cu toții.

Am pornit la drum o mână de oameni, iar astăzi suntem peste 400 de membri în filiala locală. Avem 3 consilieri în Consiliul General și 8 consilieri în Consiliul local al Sectorului 3. Avem un senator în Parlament, iar de anul acesta avem un europarlamentar la Bruxelles.

Am fost și suntem implicați activ în viața comunității. Consilierii noștri sunt adesea pe teren și răspund la solicitările cetățenilor. Alături de locuitorii din zonă, am oprit distrugerea Parcului Brâncuși și am făcut cunoscute abuzurile sistematice față de mediu și de spațiile verzi din Parcul Pantelimon, precum și depozitările ilegale de deșeuri din construcții în zona Brățării.

În Consiliul Local am reușit să trecem câteva proiecte, în timp ce altele au fost blocate sistematic. Datorită consilierilor USR, ședințele de Consiliu sunt transmise live și oricine le poate urmări în direct. Am propus proiecte cum ar fi eliminarea dosarului cu șină, aprobarea bugetării participative în 2018 și 2019 și transparentizarea firmelor Primăriei Sectorului 3. 

Pentru că ne-am maturizat politic, suntem pregătiți să mergem mai departe: să alegem cel mai bun candidat USR pentru Primăria Sectorului 3. Iar la anul o vom câștiga!