USR Sector 3 organizează alegeri interne pentru desemnarea candidatului USR Sector 3 la primăria de sector

USR Sector 3 organizează alegeri interne pentru desemnarea candidatului USR Sector 3 la primăria de sector

 

Cum ar trebui să fie primarul pe care-l dorești pentru sectorul 3?

În luna august și septembrie filiala USR Sector 3 organizează alegeri interne pentru desemnarea candidatului USR Sector 3 la primăria de sector.
De pe 12 august te invităm să urmărești prezentările și dezbaterile celor care intră în cursă, să le adresezi întrebări și să le trimiți sugestii. Vino să vezi candidații, să participi la dezbateri, să pui întrebări și să vezi, pe viu, cum arată democrația autentică, modernă din cadrul partidelor secolului 21.

Vrem să avem cea mai bună propunere pentru sectorul 3. Să ieșim din mentalitatea ”știu că a furat, dar a și făcut ceva pentru oameni” și să venim cu o alternativa la actuala ofertă politică aflată la putere.
Vrem să avem cetățeni implicați și mulțumiți. Vrem școli și grădinițe decente, protejarea mediului și crearea de noi spații verzi, locuri de parcare, dar nu indiferent cât costă și care rezistă 2-3 ani și apoi trebuie refăcute.

Dacă vrei să fii implicat prin vot direct în acest proces de alegeri interne, atunci hai alături de noi și poți face acest lucru în calitate de membru USR: www.usr.ro/inscriere.

Urmărește-ne pe pagina de facebook USR Sector 3, pe canalul de YouTube: www.youtube.com/c/USRSector3, pe Instagram: www.instagram.com/usr_sector3/ pentru a vedea calendarul dezbaterilor și evenimentelor cu candidații sau vino la sediul nostru de pe Șoseaua Mihai Bravu, nr 510A, etajul 2 și invită-ți și colegii sau prietenii din Sectorul 3 să participe.
#PrimarulTau #USRSector3 #Sector3 #transparenta #DemocratieInterna