Workshop: Trenduri și competențe ale viitorului

Workshop: Trenduri și competențe ale viitorului

Timp de secole am fost educați să lucrăm și să gândim ca niște mașini: să respectăm ordine și instrucțiuni, să atingem obiective, să fim productivi, să fim eficienți, să reducem costurile, să fim întotdeauna punctuali, să minimizăm riscul și eșecul.

Inteligența Artificială și noile tehnologii ne vor lua cu plăcere locul în demonstrarea acestor calități. Nu de alta dar se și pricep al naibii de bine. Dar ce se va întâmpla cu noi în toată povestea asta? Ce ne putem aștepta de la viitor când vine vorba de muncă? Viitorul nu va fi influențat doar de tehnologie. Globalizarea, schimbările climatice, noile trenduri demografice și sociale cântăresc și ele foarte greu în felul în care lumea se va schimba în următoarele decenii.

Liderii viitorului trebuie să fie creativi, să-și asume riscuri, să provoace statu-quo-ul, să fie lideri autentici, să ia inițiativă, să îmbrățișeze eșecul, să se conecteze cu echipa și clienții tăi, să demonstreze inteligență emoțională, să fie flexibili în gândire. În esență, să fie… umani.

Pe 27 Iunie, te invităm la un workshop interactiv în care vom discuta despre principalele schimbări ne așteaptă, care sunt competențele relevante pentru angajații și liderii viitorului și vom descoperi:
– Ce stă în calea dezvoltării acestor competențe
– Cum ne putem dezvolta aceste competențe la nivel individual
– Ce schimbări organizaționale presupun aceste noi competențe

Trainerul serii este Alex Glod, Senior Trainer și TEDx Speaker. În cei peste 6 ani de experiență, a format peste 2000 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership și are peste 8400 de studenți online pe Udemy. Proaspăt revenit după 7 luni în Olanda și 4 luni în Polonia, Alex va împărtăși ce a învățat din schimbările care au loc deja în Occident și cum putem fi parte dintr-un val de schimbare pozitiv și foarte necesar.

Pentru a participa te rugăm să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/XbjfDX87DjFBDSCf1