Gâlceavă pe Decebal

Gâlceavă pe Decebal

 

Bogdan Stroe, consilier în Consiliul General al Primăriei București, într-o postare pe FB solicită Gabrielei Firea, Primarul General al Capitalei, și lui Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3, să ia o decizie în ceea ce privește spațiul pietonal și pistele de biciclete de pe bulevardul Decebal.

„Încă o mostră de risipă și haos administrativ la PSD: Firea si Negoiță au fiecare planurile sale cu Bulevardul Decebal din București. Negoiță l-a cerut în administrare anul trecut pentru a-l “moderniza”, probabil în interesul celor care au terase pe acolo. Acum doamna Firea a venit cu un proiect de piste de biciclete care vor fi amenajate pe acest bulevard. Fiecare și-a făcut studiul său de fezabilitate și probabil acestea se bat cap în cap. Hotărâți-vă, domnilor, ce vreți să faceți cu această zonă și spuneți-ne și nouă. Că de consultare cu cetățenii de acolo probabil că nici nu v-ați pus problema.”

Locuitorii sectorului 3, din zona Bulevardului Decebal ne pot trimite părerile și solicitările pe adresa de mail [email protected]