Diana Stoica

Diana Stoica

Deputat

  • Comisia pentru sănătate şi familie (Secretar)
  • Comisia pentru afaceri europene
  • Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state:
    • grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Cambodgiei
    • grupul parlamentar de prietenie cu Republica Malta

Diana Stoica a devenit membru în Parlamentul României în decembrie 2020. Imediat după a fost invitată să se alăture UNITE – Reţeaua Globală Parlamentară pentru Combaterea Bolilor Infecţioase.

Diana este vicelider al grupului Parlamentar USR PLUS și membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, în Comisia pentru Sănătate și Familie și în Comisia pentru Afaceri Europene.

Este specializată în Drept Internaţional Public şi a avut o implicare semnificativă în mediul neguvernamental şi guvernamental. În ultimii opt ani, s-a preocupat de elaborarea politicilor publice în domeniile sănătate, social, educaţie. A făcut parte din echipa care a transformat în lege pentru prima dată în România un proiect socio-educaţional derulat de un ONG: “Fiecare Copil în Grădiniţă”. A făcut parte din Cabinetul ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu în Guvernul Cioloş şi a coordonat elaborarea Planului de Resuscitare a Sistemului de Transfuzii.

În 2017, Diana a reprezentat România la întrunirile HSPA (Health Systems Performance Assessment) și SPC (Social Protection Committee).

A co-fondat Donorium, proiectul care îşi propune să rezolve criza de sânge din România. În doi ani de la lansare, peste 70.000 de donatori s-au alăturat comunităţii.

CV-ul Dianei poate fi consultat la urmatorul link: consulta CV-ul

Cristian Nedelcu

Cristian Nedelcu

Alexandru Sava

Alexandru Sava

Nicu Lucian

Nicu Lucian

Bogdan Popovici

Bogdan Popovici

Skip to content