Campania „USR e vocea ta”

Campania „USR e vocea ta”

USR a iniţiat, la nivel naţional, campania ”USR e vocea ta” care a început la data de 17 decembrie 2017 şi se va desfăşura pe o perioadă de aproximativ 3 luni. În cadrul acestui proiect, coordonat de deputatul Tudor Pop, sunt implicate toate filialele USR de la nivel naţional şi cea din diaspora, iar scopul său este acela de a discuta cu cetăţenii despre problemele locale şi de a pune împreună bazele unor noi proiecte şi mai ales a unui program de guvernare pentru anul 2020, o guvernare pe care ne-o dorim pentru şi alături de cetăţeni.

Ne-am propus să aflăm care sunt dorinţele şi priorităţile cetăţenilor din fiecare oraş în parte, dar şi din zona rurală, să aflăm cum văd ei schimbarea în bine, care este România pe care şi-o doresc şi care sunt aşteptările lor de la politicieni. Vrem, de asemenea, ca oamenii să ne cunoască mai bine şi să invităm toţi cetăţenii să se alăture echipelor din filialele USR.

În cadrul campaniei „USR e vocea ta” vor avea loc ieşiri periodice pe străzile localităţilor, acestea urmând a fi anunţate de fiecare filială în parte, cu câteva zile înainte. De asemenea va fi distribuit ziarul USR care le oferă posibilitatea cetăţenilor să afle mai multe despre noi, cine suntem şi ce dorim să facem pentru România, iar membrii USR vor completa chestionare care să ne ajute să centralizăm infomaţiile obţinute de la cetăţeni cât mai bine. Până la finalul campaniei ne dorim să completăm câteva zeci de mii de chestionare, iar dacă nu ne vom întâni pe stradă, vă invităm să răspundeţi la întrebările noastre aici.