Eugen Matei

Consilier Local USR Sector 3

• Comisia juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice și respectarea drepturilor cetățenilor
  • Comisia pentru administrare a domeniului public și privat, realizarea lucrărilor publice, agrement, protecția mediului și salubritate (secretar)
  • Comisia pentru protecție socială, protecția copilului, sănătate, familie și relația cu mass media

Mă numesc Matei Eugen și sunt născut și crescut în Sectorul 3. Sunt jurist de formație și umanist prin valori și principii. Am intrat în USB în 2016 și am militat tot timpul pentru o implicare cât mai mare a cetățenilor Sectorului 3 în problematicile și deciziile care le privesc în mod direct viața personală.

Consider că putem să transformăm fața Consiliului Local Sector 3 și să-i oferim cu adevărat titulatura de “Parlament local”, iar consilierii să fie cu adevărat reprezentanți ai tuturor cetățenilor. Îmi propun să europenizăm fața Sectorului 3 și a Bucureștiului.

Ana Ciceală

Marin Dascălu