Ana Ciceală

Ana Ciceală

Consilier General Municipal USR

  • Comisia Cultură și Culte
  • Comisia Sănătate şi Protecţie Socială

Am terminat Facultatea de Filosofie a Universității București.

Timp de 10 ani am lucrat în două corporații și am fost manager general pentru un grup de firme daneze, în domeniile resurse umane, silvicultură și outsourcing.

În calitate de consilier general USR, împreună cu echipa de avocați și de voluntari USR, am învins-o pe Gabriela Firea în instanță și am obținut anularea definitivă a înființării companiilor municipale.

 

Administrația locală

 

Îmi propun ca din prima zi de mandat să demarez un proces amplu de reorganizare a Primăriei, de stabilire clară a rolurilor pe care angajații Primăriei le au în direcții, astfel încât să nu mai existe suprapuneri de atribuții.

Îmi propun digitalizarea administrației locale până la cel mai mic detaliu. Să existe o hartă a problemelor din sector și modul în care acestea se rezolvă și timpul în care lucrările sunt gata. Să existe o hartă a tuturor parcărilor de reședință cu aflarea în timp real a gradului de ocupare.

 

Sectorul 3 un ”Acasă” pentru fiecare

 

Planul meu pe termen lung este acela de a transforma Sectrul 3 într-un „”Acasă” pentru fiecare, de la cel mai mic, până la cel mai în vârstă dintre locuitori.

Împreună cu echipa de consilieri voi găsi și pune în aplicare cele mai bune măsuri astfel încât parcurile, spațiile verzi, străzile și trotuarele să fie accesibile tuturor de la mame cu bebeluși în cărucioare, până la vârstnici și persoane cu dizabilități sau persoane cu animale de companie.

Sectorul 3, în viziunea mea, trebuie să devină unul prietenos pentru antreprenori și investitori. Și din acest motiv voi deschide toate căilede comunicare cu cei intresați să investească și să dezvolte afaceri aici.

Sectorul 3 trebuie să devină un „”Acasă” prietenos și din perspectiva sănătății fizice și psihice. Din acest motitv voi demara procesul de înființare centre de permanență la nivel de cartier care să ofere consultații gratuite de urgență copiilor și vârstnicilor.

Ștefan-Lucian Judele

Ștefan-Lucian Judele

Viceprimar Sector 3
Mihaela-Carmen Văcaru

Mihaela-Carmen Văcaru

Augustin Szocs

Augustin Szocs

Antoaneta-Nina Costea

Antoaneta-Nina Costea