Oana Marciana Özmen

Oana Marciana Özmen

Deputat

  • Comisia de industrii și servicii (secretar)
  • Comisia de constituționalitate
  • Membru GRUI
  • Comisiile parlamentare România-Irlanda, România-Turcia și România-Belgia
Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitații “Dimitrie Cantemir” cu specializarea în dreptul muncii iar în prezent dețin un cabinet individual de avocatură cu activitate principală în domeniul dreptului comercial și al procedurilor de insolvență.
Pe parcursul carierei mele am fost implicată într-o multitudine de proiecte de dezvoltare și restructurare instituțională, precum privatizarea Șantierului Naval Giugiu, coordonarea Departamentului Juridic din cadrul Ministerului Dezvoltării și Prognozei într-un moment în care accesarea fondurilor europene se realiza cu dificultate.
În anul 2016 m-am alăturat unei mâini de oameni cu care am construit și dezvoltat Uniunea Salvați Bucureștiul care în prezent a căpătat avergură națională sub numele de Uniunea Salvați România. Acest lucru s-a întamplat din dorința multor oameni de bun simț din România care s-au săturat să aleagă de fiecare dată răul cel mai mic în viața politică. Consider ca numai împreună putem aduce schimbarea având încredere în puterea de dezvoltare a țării pornind din comunitățile din care este alcătuită, comunități care numai vor să aștepte o soluție din afară la frustrările și nevoile lor în materia viații politice.
Sunt mama unui copil pe care doresc sa îl învaț prin propriul exemplu că viitorul mai bun pentru România începe prin coalizare oamenilor simpli pentru a aduce o alternativă reală și morală la actuala clasă politică
Va invit să ne cunoaștem și să dezbatem proiecte la evenimentele USR din această campanie.
Corina Nita

Corina Nita

Nicu Lucian

Nicu Lucian

Alina Pop

Alina Pop

Vicepreședinte Filiala Locală
Mihaela Vacaru

Mihaela Vacaru