Costin Dumitru

Costin Dumitru

Am ales să să implic în viață publică datorită modului voit falimentar în care văd, zilnic, cum este condus acest frumos oraș. Achizițiile inutile de borduri roz (sau mai puțin roz), plantarea panseluţelor și micșorarea spațiilor verzi sunt doar o parte din uneltele prin care actuală administrație publică a înțeles să facă managementul acestui oraș. Uniunea Salvați Bucureștiul mi se pare, în acest moment, singura alternativă viabilă prin care oamenii simpli că noi, se pot implica, cu responsabilitate, în rezolvarea problemelor reale ale urbei.

Încerc să aduc cu mine seriozitatea, logica și responsabilitatea pe care le-am dobândit în Facultatea de Drept și cunoștințele de dezvoltare urbană durabilă și armonioasă pe care le-am dobândit studiind la UAUIMB – Dezvoltare Urbană Integrată.

Mesajul pe care eu îl transmit este un apel la trezirea unei conștiințe civice colective care, prin noi toți, să aducă cenzurarea incompetenței și prostiei în administrarea orașului, așa încât orașul să fie construit pentru oameni, nu “peste” ei.

Mazilu Alexandru

Mazilu Alexandru

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea

Narcisa Gutium

Narcisa Gutium

Alexandru Sava

Alexandru Sava