Ana Galbenu

Ana Galbenu

Sunt absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București și am un Master în Management și Marketing Internațional tot la ASE. În prezent sunt programator la o companie multinațională de cercetare de piaţă.

Trezirea simțului civic a avut loc în anul 2012, când l-am cunoscut pe Nicușor Dan și oamenii inimoși din campania sa de candidat independent la primăria Bucureștiului. Am făcut parte din grupul civic SOS Salvați Fântâna (de la Universitate) și apoi m-am implicat într-un proiect de jurnalism civică “Bună Dimineață, București! “ – o publicație lunară ce își propune să aducă informații corecte, nefiltrate politic, către cetățeni, în special către cei care susțin că ”nu-i interesează ce face primăria/statul”, dar care, având informațiile corecte, încep să se implice, chiar și câte puțin, în comunitate.

M-am alăturat USB/USR pentru că eu cred și simt că e nevoide de noi toți, oamenii obișnuiți, pentru a face o politică și o administrație altfel, transparente și în folosul comunității şi pentru a aduce în “admistraţia lor” vocea cetăţenilor.

În prezent sunt consilier local, membră în comisiile Servicii publice, comerț și prestări-servicii și Protecția mediului, sănătate, salubritate și control. Până acum, cu ajutorul colegilor, am reușit să trecem un proiect de hotărâre ce prevede măsuri de transparență concentrate mai ales pe activitatea primăriei – așa cum este reflectată pe site-ul instituției.

Ce îmi doresc să fac în cadrul Consiliului Local Sector 3:

  • crearea și menținerea unor mecanisme de decizie și comunicare deschise şi eficiente între Primăria Sectorului 3 și cetăţeni;
  • susținerea participării publice prin mecanisme ca dezbateri, buget participativ, consultări publice și accesibilizarea ședințelor de consiliu local;
  • respectarea principiului egalității în drepturi, inclusiv a drepturilor minorităților, de orice fel ar fi ele, și combaterea oricăror forme de discriminare;
  • asigurarea calității mediului printr-o serie de reglementări privind spațiile verzi, inclusiv pentru tăierea și toaletarea arborilor din mediul urban.
Andrei Stan

Andrei Stan

Liviu Malureanu

Liviu Malureanu

Ana Ciceală

Ana Ciceală

Candidat din partea USR pentru primăria Sector 3
Cezar Iacob

Cezar Iacob